cpl beltéri ajtók

Egy újonnan vásárolt és beszerelt CPL ajtó könnyen otthonunk ékévé válhat, azonban nem kell, hogy ez csak időszakos legyen. Folyamatos odafigyeléssel és karbantartással ugyanis hosszú, hosszú időkre megőrizhetjük minőségét, makulátlan megjelenését. Mutatjuk, hogy hogyan.

A modern CPL beltéri ajtók abban különböznek a hagyományos, fából készült beltéri ajtóktól, hogy hosszabb élettartammal rendelkeznek, emellett vízálló is felszínük. A folyamatos nyomás alatt rétegezett anyag farostokat és szintetikus kötőanyagot tartalmaz, mely így végeredményben mind anyagát, mind mintáját, mind színét tekintve közelíti meg fából készült társait. Ami azonban a természetes hatás mellett még előnyének minősül, az a kiemelt kopásállósága, így bár könnyebb kívülről karban tartani, mint egy fa ajtót, azért így is érdemes odafigyelnünk pár dologra.

cpl ajtó ár

Mivel az ajtó nem érzékeny a nedvességre, így a levegő páratartalma sem képes bejutni az ajtólap szerkezetébe, bátran törölgethetjük nedves kendővel vagy szivaccsal akár napi rendszerességgel is.

A tisztításához használhatunk tisztítószert is, azonban mindenképp figyeljünk oda, hogy mit kenünk az ajtóra, az erős kemikáliák ugyanis könnyen kárt tehetnek külső borításában, mely nem csak esztétikailag bontja meg a CPL beltéri ajtó megjelenését, de szerkezetében is könnyen kárt tehet.

cpl beltéri ajtó ár

Ami még szintén megemlítendő, hogy a kilincsről sem érdemes megfeledkezni, rendszeresen töröljük le, és ami még fontosabb, fertőtlenítsük is.

Az ajtópántokat és mozgó részeket mindenképp kezeljük kenőanyaggal, hogy megőrizzük olajozott működését, és beállításukra is vessünk néha napján egy pillantást, hiszen ez is képes torzítani az ajtólap szerkezetén.

(Rákosi út)

H : 8:00-18:00

K-P: 8:00-16:00

SZO: 9:00-13:00

V: ZÁRVA

(Váci út)

H-CS : 8:00-16:00

P: 8:00-15:00

SZO: ZÁRVA

V: ZÁRVA

(Rákosi út)

1161 Budapest Rákosi út 82

06-1-4060-609

(Váci út)

4. kerület Székesdűlő sor 1 (külső Váci út 133)

 06-1/6179-224

© bb-ablak.hu | Impresszum |Továbbiak

X
Add to cart
0

Your Cart