Műanyag ablak vásárlásakor fontos szempontokra kell figyelni, hogy olyan ablakokat válasszunk, amelyek megfelelnek az igényeinknek és hosszú távon kielégítik az elvárásainkat. Az alábbiakban felsorolok néhány fontos szempontot, amire érdemes odafigyelni:

Minőség: Válassz megbízható gyártót vagy szállítót, és nézz utána az ablakok minőségének. A minőségi műanyag ablakok hosszú élettartammal és jobb hőszigeteléssel rendelkeznek.

Hőszigetelés: A műanyag ablakok hőszigetelő képessége fontos tényező a fűtési és hűtési költségek csökkentése érdekében. Az ablakok U-értéke (hőátbocsátási együttható) mutatja meg, hogy mennyire hatékonyan szigetelnek. Minél alacsonyabb a U-érték, annál jobb a hőszigetelő képesség.

Hangszigetelés: Ha fontos számodra a zajszigetelés, akkor válassz olyan ablakot, amely jó hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. A két- vagy háromrétegű üvegezés és a megfelelő tömítések segíthetnek csökkenteni a külső zajt.

Biztonság: A műanyag ablakoknak megfelelő biztonsági funkciókkal kell rendelkezniük, például zárszerkezetekkel és üvegezéssel, hogy megvédjenek betörésektől és egyéb veszélyektől.

Időjárásállóság: A műanyag ablakoknak ellenállniuk kell az időjárási hatásoknak, például az UV-sugárzásnak és a nedvességnek. Ellenőrizd az ablakok anyagminőségét és az időjárásálló bevonatokat.

Méretek és kialakítás: Válaszd ki az ablakok méretét és kialakítását a helyszíni igényeid szerint. Fontos figyelembe venni az épület stílusát és az esztétikai szempontokat is.

Energiahatékonyság: A modern műanyag ablakok általában jobban teljesítenek az energiahatékonyság terén, de fontos ellenőrizni a konkrét ablakok energiacímkéjét és teljesítményét.

Garancia: Győződj meg róla, hogy az ablakokhoz megfelelő garancia jár. A garancia segít abban, hogy bízz a termék minőségében és hosszú élettartamában.

Szerelés: A műanyag ablakok helyes és szakszerű szerelése is kulcsfontosságú. Válassz tapasztalt ablakszerelőt vagy vállalkozót a telepítéshez.

Ár-érték arány: Az ablakok ára fontos tényező lehet a döntés során, de ne csak az árat nézd. Fontos, hogy az ár és az ablak minősége közötti egyensúlyt találd meg.

Vásárlás előtt, érdemes több különböző ajánlatot is összehasonlítani, valamint konzultálni egy ablakszakértővel vagy szakemberrel, hogy segítsen kiválasztani a legmegfelelőbb műanyag ablakokat az otthonod vagy az épületed számára.

(Rákosi út)

H : 8:00-18:00

K-P: 8:00-16:00

SZO: 9:00-13:00

V: ZÁRVA

(Váci út)

H-CS : 8:00-16:00

P: 8:00-15:00

SZO: ZÁRVA

V: ZÁRVA

(Rákosi út)

1161 Budapest Rákosi út 82

06-1-4060-609

(Váci út)

4. kerület Székesdűlő sor 1 (külső Váci út 133)

 06-1/6179-224

© bb-ablak.hu | Impresszum |Továbbiak

X
Add to cart
0

Your Cart