Műanyag ablakok beszerzése és beszerelése során számos fontos tényezőre kell odafigyelni, hogy biztosítsa a megfelelő minőséget és hatékony működést. Íme néhány fontos szempont, amelyekre figyelnie kell:

Méretek és típusok: Először is, pontosan mérte fel az ablaknyílások méreteit. Válasszon olyan ablakokat, amelyek pontosan illeszkednek a méretekhez. Továbbá, döntse el, hogy milyen típusú ablakokra van szüksége, például nyitható, bukó-nyíló, vagy toló-nyíló ablakok.

Energetikai hatékonyság: Fontos a jó hőszigetelés, különösen a műanyag ablakok esetében. Kérdezze meg a gyártót az ablakok U-értékéről (hőátbocsátási együttható), mivel alacsonyabb U-értékű ablakok jobb hőszigetelést biztosítanak.

Üveg típusa: Válassza ki az üveg típusát az ablakokban. Például dupla vagy tripla üvegezés segíthet csökkenteni a hőveszteséget és a zajt.

Biztonság és zárak: Ellenőrizze, hogy az ablakok rendelkeznek-e megfelelő biztonsági funkciókkal, például rozsdamentes acél zárszerkezetekkel és esetlegesen beépített zsaluziákkal vagy rolókkal.

Szellőzés: Fontos, hogy az ablakok lehetővé tegyék a megfelelő szellőzést. Olyan ablakokat válasszon, amelyek lehetővé teszik a friss levegő beáramlását.

Gyártó hitelessége: Vásároljon megbízható és jó hírnévvel rendelkező gyártótól. Ellenőrizze a termékeikre vonatkozó garanciákat és olvassa el más vásárlók véleményeit.

Beszerelés: Ha nem szakember végzi a beszerelést, győződjön meg róla, hogy az ablakokat megfelelően és szakszerűen szerelik be. Rosszul beszerelt ablakok ronthatják az energiatakarékosságot és a biztonságot.

Ár-érték arány: Ne csak az ár alapján válasszon ablakokat. Fontos az ár-érték arány, és figyeljen arra, hogy a kiválasztott ablakok megfeleljenek az igényeinek és elvárásainak.

Karbantartás: Gondoljon a későbbi karbantartásra is. Műanyag ablakok általában könnyen tisztíthatók, de jó, ha tudja, milyen gondozást igényelnek.

A műanyag ablakok beszerelése és kiválasztása komoly döntés, ezért érdemes alaposan tájékozódni, és szükség esetén konzultálni egy szakemberrel vagy szaküzlettel.

 

(Rákosi út)

H : 8:00-18:00

K-P: 8:00-16:00

SZO: 9:00-13:00

V: ZÁRVA

(Váci út)

H-CS : 8:00-16:00

P: 8:00-15:00

SZO: ZÁRVA

V: ZÁRVA

(Rákosi út)

1161 Budapest Rákosi út 82

06-1-4060-609

(Váci út)

4. kerület Székesdűlő sor 1 (külső Váci út 133)

 06-1/6179-224

Adatvédelmi tájékoztató

© bb-ablak.hu | Impresszum |Továbbiak

X
Add to cart
0

Your Cart