beltéri ajtók

A vevők közül sokan szeretnének stílusos szobaajtókat vásárolni, elsősorban azért, hogy fokozzák otthonuk igényes összképét. Közülük egyesek azt gondolják, hogy ezekért a termékekért mélyen a pénztárcába kell nyúlniuk. Amennyiben Ön is ragaszkodik a színvonalas beltéri ajtókhoz, de kedvező áron szeretne hozzájutni a nyílászárókhoz, ismerkedjen meg a Standard ajtókkal!

A Standard beltéri ajtók esetében nem kell lemondania a stílusos megoldásokról az anyagi tényezők miatt, ugyanis ezek a nyílászárók kedvező áron elérhetők kínálatunkban. A termékek óriási szín és minta választékban állnak a vevők rendelkezésére, így a kínálatban nagy eséllyel Ön is megtalálja azokat a szobaajtókat, amik megfelelnek az igényeinek és passzolnak otthona színvilágához. A Standard beltéri ajtókat nem csupán esztétikai előnyeikért érdemes választani, hanem azért is, mert rendkívül strapabíró, megbízható nyílászárók, amik hosszú éveken át gondoskodni fognak a megfelelő térelválasztásról. A termékek legnagyobb előnyei közé tartozik még az, hogy függőleges éleik százszázalékban körbezárnak, emiatt kevésbé sérülékenyek, és megőrzik kifogástalan kinézetüket. Nagyon könnyű őket tisztán tartani, különösebb speciális ápolást nem igazán igényelnek. Legyen szó felújításról, építkezésről, vagy csak egy egyszerű nyílászáró cseréről, a Standard beltéri ajtók bármikor ideálisak. Velük akár a munkálatokkal járó kiadásokból is lefaraghat, így pénzügyileg kedvező helyzetbe kerülhet. 

Fedezze fel a Standard beltéri ajtók választékát, és rendelje meg az igényeknek megfelelő termékeket! Ha kedveli a különleges megoldásokat, ajánljuk figyelmébe az üvegbetétes szobaajtókat, amikkel még világosabbá is varázsolhatja a helyiségeket. A termékeket igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül biztosítani a vásárlóknak. Ha megrendelné a nyílászárókat az Önnek tetsző árnyalatban vagy bővebb információkra lenne szüksége a beltéri ajtókról, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel tájékoztatják a legfontosabb tudnivalókról.


Mariann
Ákos

(Rákosi út)

H-P: 9:00-18:00

SZO: 9:00-12:00

V: ZÁRVA

(Váci út)

H-P: 8:00-17:00

SZO: előre egyeztetett időpontban

V: ZÁRVA

(Rákosi út)

1161 Budapest Rákosi út 82

06-1-4060-609

(Váci út)

4. kerület Székesdűlő sor 1 (külső Váci út 133)

 06-1/6179-224

Blogger
X
Add to cart

Facebook

0

Your Cart