A lakásvásárlók között sokan vannak, akik úgy döntenek, hogy felújítandó ingatlant vásárolnak olcsóbban és később inkább költenek még arra, hogy felújítsák, az ízlésükhöz és igényeikhez alakítsák azt. A lakásfelújítások egyik gyakori pontja a nyílászárók cseréje. Az új ablakoknak és ajtóknak hatalmas szerepe van abban, hogy az ingatlan ne csak élhető legyen, hanem otthonos, komfortos és értékálló is.

A műanyag ablak cseréje ezért egy olyan lehetőség, amit minden újdonsült lakástulajdonosnak érdemes megfontolnia. Amennyiben a nyílászárók nagyon régiek, nem egységesek vagy egy idő után tapasztalható az elégtelen működésük, habozás nélkül bele kell vágni a műanyag ablak cseréjébe. A vállalkozás természetesen anyagi áldozatot kíván, de ez a befektetés teljes mértékben megtérül, méghozzá hamar.

A műanyag ablak cseréje hozzásegíti a tulajdonost ahhoz, hogy a saját ingatlana értékét magasabbra emelje ahhoz képest, mint amennyiért vásárolta. A felújított ingatlan többet ér akkor, ha évek múltán meghirdetik az ingatlanpiacon, de akkor is többet lehet kérni érte, ha szeretné kiadni bérlők számára.

A műanyag ablak cseréje nem csupán értékében, de komfortjában és stílusában is javít az ingatlan eredeti, vásárláskor meglévő tulajdonságain. Nincs rosszabb annál, amikor a téli hónapokban érezhető a rosszul szigetelő ablakok felől beáramló huzat vagy az utcáról beszűrődő lárma, amit szintén nem tud kizárni az ablak. A műanyag nyílászárók jól szigetelnek, de a modern igények alapján tervezett modellek már ennél többet is tudnak. Védenek a betörők ellen kiemelésgátlójuknak köszönhetően, és több fényt is engednek át a keskenyebb profiloknak hála. A műanyag ablak cseréjének köszönhetően tehát új lehetőségek tárulnak fel, mind egy sokkal kellemesebb, biztonságosabb és energiatakarékosabb ingatlan felé mutatva.

A műanyag ablak cseréjének egyik első lépése az új nyílászárók megvásárlása. Ha Ön még tanácstalan hová forduljon, hol vásároljon, ajánljuk figyelmébe a mi termékeinket! A részletekért lépjen kapcsolatba velünk a weboldalunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!

(Rákosi út)

H : 8:00-18:00

K-P: 8:00-16:00

SZO: 9:00-13:00

V: ZÁRVA

(Váci út)

H-CS : 8:00-16:00

P: 8:00-15:00

SZO: ZÁRVA

V: ZÁRVA

(Rákosi út)

1161 Budapest Rákosi út 82

06-1-4060-609

(Váci út)

4. kerület Székesdűlő sor 1 (külső Váci út 133)

 06-1/6179-224

Adatvédelmi tájékoztató

© bb-ablak.hu | Impresszum |Továbbiak

X
Add to cart
0

Your Cart