MŰANYAG BEJÁRATI AJTÓK 99 900 Ft + Áfától

Műanyag bejárati ajtó: a legésszerűbb megoldás

műanyag bejárati ajtókműanyag bejárati ajtók egyre népszerűbbek, ami nem is csoda, hiszen számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, amelyeket érdemes kihasználni.

A hazai otthonok legtöbbjének esetében a bejárati ajtó még mindig a klasszikus, eredetileg beépített fa, ám, aki lecseréli egy korszerűbb típusra, az többnyire a műanyag bejárati ajtók egyike mellett dönt. Ennek oka sokféle lehet, de talán az ár a végső érv, ami egy hasonló biztonsági szintet nyújtó, fa bejárati ajtóhoz képest lényegesen alacsonyabb.

Ám a műanyag bejárati ajtók további előnyökkel is rendelkeznek, amelyek nagy többsége éppen az oka az alacsony árnak. A műanyag bejárati ajtókat könnyebb előállítani, mint fa társaikat, ennek köszönhetően pedig nem csak a költségek csökkennek, de a változatosság is nagyobb. A műanyag bejárati ajtók számtalan színben és mintázattal elérhetőek; a mintázatot többnyire tartós és strapabíró dekorfólia biztosítja, a színek esetében viszont lehetséges az ajtó borítását anyagában színezni, ami tartósabb és ellenállóbb bármilyen bevonatnál.

műanyag bejárati ajtók emellett kisebb súllyal is rendelkeznek, mint a fából készültek, így nem csak a szállításuk és a beszerelésük, de a mozgatásuk is könnyű, ám ez nem megy sem a biztonság, sem a szigetelés rovására. A műanyag bejárati ajtók minimum megfelelnek a biztonsági követelményeknek, de sokszor túl is teljesítik azokat, ami pedig a szigetelést illeti, az ajtó maga szigetelőanyaggal töltött, ami nem csak a hideget, de a zajokat is a lakáson kívül tartja, a keret és az ajtó találkozása pedig tömítéssel ellátott, és persze pontosan illeszkedik, amire a későbbiekben sem jelent veszélyt a vetemedés. Mindenképp megéri tehát  műanyag bejárati ajtóra váltani, hiszen kizárólag előnyei vannak!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a műanyag bejárati ajtók iránt, tekintse meg az általunk forgalmazott típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Active Filters: Clear Filters