Műanyag bejárati ajtó: a legésszerűbb megoldás

műanyag bejárati ajtókműanyag bejárati ajtók egyre népszerűbbek, ami nem is csoda, hiszen számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, amelyeket érdemes kihasználni.

A hazai otthonok legtöbbjének esetében a bejárati ajtó még mindig a klasszikus, eredetileg beépített fa, ám, aki lecseréli egy korszerűbb típusra, az többnyire a műanyag bejárati ajtók egyike mellett dönt. Ennek oka sokféle lehet, de talán az ár a végső érv, ami egy hasonló biztonsági szintet nyújtó, fa bejárati ajtóhoz képest lényegesen alacsonyabb.

Ám a műanyag bejárati ajtók további előnyökkel is rendelkeznek, amelyek nagy többsége éppen az oka az alacsony árnak. Ezeket az ajtókat könnyebb előállítani, mint fa társaikat, ennek köszönhetően pedig nem csak a költségek csökkennek, de a változatosság is nagyobb. A műanyag bejárati ajtók számtalan színben és mintázattal elérhetőek; a mintázatot többnyire tartós és strapabíró dekorfólia biztosítja, a színek esetében viszont lehetséges az ajtó borítását anyagában színezni, ami tartósabb és ellenállóbb bármilyen bevonatnál.

műanyag bejárati ajtók emellett kisebb súllyal is rendelkeznek, mint a fából készültek, így nem csak a szállításuk és a beszerelésük, de a mozgatásuk is könnyű, ám ez nem megy sem a biztonság, sem a szigetelés rovására. A műanyag bejárati ajtók jól megfelelnek a biztonsági követelményeknek, sőt, sokszor túl is teljesítik azokat, ami pedig a szigetelést illeti, az ajtó maga szigetelőanyaggal töltött, ami nem csak a hideget, de a zajokat is a lakáson kívül tartja, a keret és az ajtó találkozása pedig tömítéssel ellátott, és persze pontosan illeszkedik, amire a későbbiekben sem jelent veszélyt a vetemedés. Mindenképp megéri tehát  műanyag bejárati ajtóra váltani, hiszen kizárólag előnyei vannak!

Műanyag bejárati ajtók: Modern és költséghatékony megoldások otthonába

Népszerűségük az elmúlt években folyamatosan nőtt, és ennek jó oka van. Az ilyen ajtók számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek vonzóvá teszik őket a háztulajdonosok számára. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk ezek előnyeit, és miért érdemes őket választani otthonába.

 • Kiváló szigetelés: Ezek az ajtók kiváló hő- és hangszigetelést nyújtanak. Az ajtók belseje szigetelőanyaggal van töltve, amely hatékonyan tartja kint a hideget és a zajokat. A keret és az ajtólap közötti tömítés biztosítja a tökéletes illeszkedést és minimalizálja a hőveszteséget.
 • Biztonság: Ezen ajtók megfelelnek a biztonsági követelményeknek, és gyakran túl is teljesítik azokat. Masszív szerkezetük és többpontos záródási rendszereik megnehezítik az illetéktelen behatolást, ezáltal növelve otthona védelmét.
 • Széles választék: Ezek a típusok különféle színekben és mintázatokban érhetők el, lehetővé téve, hogy otthona stílusához legjobban illő ajtót válassza. Az ajtók színezése anyagában történik, ami tartósabb és ellenállóbb a környezeti hatásokkal szemben.
 • Könnyű karbantartás: Rendkívül alacsony karbantartási igénnyel rendelkeznek. Nem szükséges őket festeni vagy lakkozni, és egyszerűen tisztíthatók. A tartós dekorfólia védi az ajtó felületét, így hosszú évekig megőrizik esztétikus megjelenésüket.


  Termékválaszték

 • A BB-Ablak kínálatában három fő kategóriába sorolható műanyag bejárati ajtók találhatók:
  • Classic Bejárati Ajtók: Hagyományos dizájn, amely tökéletes választás a klasszikus stílust kedvelők számára.
  • Exclusive Bejárati Ajtók: Prémium minőségű ajtók, amelyek elegáns megjelenésükkel és magas szintű biztonságukkal tűnnek ki.
  • Modern Bejárati Ajtók: Modern, letisztult vonalak és innovatív megoldások jellemzik őket, amelyek tökéletesen illeszkednek a kortárs építészeti stílusokhoz.

  Miért válassza a BB-Ablakot?

  A BB-Ablak Kft. hosszú évek tapasztalatával és szakértelmével áll a vásárlók rendelkezésére. Célunk, hogy ügyfeleink számára a legjobb minőségű termékeket kínáljuk versenyképes áron. Széles termékkínálatunk és szakértő csapatunk biztosítja, hogy mindenki megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb megoldást.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a műanyag bejárati ajtók iránt, tekintse meg az általunk forgalmazott típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Active Filters: Clear Filters