Képtalálat a következőre: „gino kilincs”Képtalálat a következőre: „arco kilincs”Képtalálat a következőre: „thema kilincs”

Gino                  Arco                        Thema

A festett mdf ajtók ára: 147.900 Ft+Áfától fehér színben, illetve a következő színekben: Alapáras színkódok: RAL 1013, 1015, 5024, 6021, 6034,7001, 7032, 7042, 7044, 9010

A festett MDF beltéri ajtók az örök, klasszikus termékek közzé tartoznak. Ezeket a prémium minőségű felületkezeléssel készült ajtókat a technológia során 4 réteg 2 komponensű festékkel vonjuk be. Ennek a gondozásmentes, erős és UV álló rétegnek köszönhetően az ajtók nem sárgulnak, újrafestést a későbbiekben sem igényelnek, így generációkon át a lakás díszei maradhatnak. Az ajtó kialakítása szerint lehet nyíló falcos vagy falc nélküli, toló, egyszárnyú, kétszárnyú, oldal és felülvilágítós, akár egyedi méretben is. Az ajtólapot masszív MDF váz erősíti, a hang és hőszigetelést igény esetén speciális bélés fokozza, a szolid lekerekítéseknek köszönhetően pedig az élek kevésbé sérülékenyek más ajtókkal szemben. A marási minták és üvegezési megoldások a RAL színskála bármely színével kombinálhatóak. Jó választás családi házba, üzletbe vagy irodába, új építéshez vagy felújításhoz, modern és klasszikus környezetbe egyaránt.

Ajtóink a RAL színskála bármely színében rendelhetőek!

1–12 termék, összesen 132 db

Active Filters: Clear Filters