Függöny

A megfelelő árnyékolók kiválasztása nemcsak az otthon esztétikáját javítja, hanem jelentős hatással lehet az energiahatékonyságra és a beltéri klímára is. Az árnyékolók használatával csökkenthetjük a hűtési és fűtési költségeket, és kényelmesebb környezetet teremthetünk otthonunkban.

Az árnyékolók előnyei

  • Hőszigetelés: Az árnyékolók hatékonyan csökkenthetik a hőveszteséget télen és a hőbejutást nyáron, így kevesebb energiát kell felhasználnunk a fűtésre és hűtésre.
  • Fénykontroll: Segítenek szabályozni a bejövő fény mennyiségét, amely hozzájárul a kellemes beltéri hőmérséklet fenntartásához.
  • Privát szféra: Biztosítják az intimitást, miközben lehetővé teszik a természetes fény bejutását.
  • Esztétikai érték: Különböző stílusú és anyagú árnyékolók közül választhatunk, amelyek illenek otthonunk kialakításához.

Típusok és hatásuk

Redőnyök

A redőnyök az egyik leghatékonyabb árnyékoló megoldásnak számítanak. Télen hőszigetelő réteget képeznek az ablakok előtt, míg nyáron megakadályozzák a nap sugarainak bejutását.

Reluxák

A reluxák lehetővé teszik a bejövő fény mennyiségének finom szabályozását. Emellett esztétikusak és könnyen tisztíthatóak, ami praktikus megoldássá teszi őket.

Függönyök

A vastagabb anyagú függönyök hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek segítenek csökkenteni a hőveszteséget és megakadályozni a hőbejutást.

A megfelelő árnyékolók kiválasztása hozzájárulhat otthonunk energiahatékonyságának növeléséhez és kényelmesebb belső környezet megteremtéséhez. További információkért látogasson el oldalunkra, és ismerkedjen meg különböző típusú beltéri ajtó tokkal, cpl beltéri ajtó, mdf beltéri ajtók, és festett beltéri ajtók kínálatunkkal.

(Rákosi út)

H : 8:00-18:00

K-P: 8:00-16:00

SZO: 9:00-13:00

V: ZÁRVA

(Váci út)

H-CS : 8:00-16:00

P: 8:00-15:00

SZO: ZÁRVA

V: ZÁRVA

(Rákosi út)

1161 Budapest Rákosi út 82

06-1-4060-609

(Váci út)

4. kerület Székesdűlő sor 1 (külső Váci út 133)

 06-1/6179-224

Adatvédelmi tájékoztató

© bb-ablak.hu | Impresszum |Továbbiak

X
Add to cart
0

Your Cart