Ajtó kiegészítő

Legyen szó kül vagy beltéri ajtó vásárlásról, a beszerzés során nem szabad megfeledkezni az olyan kiegészítőkről, mint például az ajtópántokról, kilincsekről, küszöbökről vagy szellőzőrácsokról. Sajnos ezek az ajtó kellékek nem mindegyik kereskedésben találhatók meg, így előfordulhat, hogy a vásárlóknak több helyről kell beszerezniük az alkatrészeket. Ez rengeteg időt, energiát felemészt, ezért érthető, hogy a vevők elkerülnék ezt a szituációt, és inkább olyan vállalkozást részesítenének előnyben, ahonnan mindent be tudnak szerezni. Amennyiben Ön is hasonló elvárásokkal vág neki a nyílászáró vásárlásnak, de még nem találta meg az ideális céget, ne kutasson tovább, mert megtalálta!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy gyakran kerülnek nehéz helyzetbe a vásárlók az ajtó kiegészítők beszerzésekor, fontosnak tartottuk, hogy széles választékot alakítsunk ki a kellékekből. Kilincsek, ajtópántok, sima és automata küszöbök is megtalálhatók a kínálatban. Ezen kívül az ajtózárakról, szellőzőrácsokról sem feledkezünk meg. Ha valakinek keményfa küszöbre lenne szüksége, ezt a típust is be tudja tőlünk szerezni. Termékeink megbízhatók, minőségiek, amik hosszú éveken át kiszolgálják az embereket és gondoskodnak az ajtók problémamentes használatáról. Rengeteg időt és energiát spórolunk meg a változatos kínálattal a vásárlók számára, ezért mindenképp megéri tőlünk bel vagy kültéri ajtót vásárolni. Felújításkor, építkezéskor, átalakításkor vagy egyszerű nyílászáró cserénél is bátran keresheti cégünket. Termékeinket kedvező áron kínáljuk, ezért anyagi szempontból is érdemes minket választani.

Válassza az egyszerűbb utat ajtó vásárláskor, és döntsön vállalkozásunk mellett! Ismerkedjen meg termékeinkkel weboldalunkon, és kérjen ajánlatot az igényeknek megfelelő nyílászárókra! Nálunk rengeteg stílus, árnyalat, kialakítás közül válogathat. Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

(Rákosi út)

H : 8:00-18:00

K-P: 8:00-16:00

SZO: 9:00-13:00

V: ZÁRVA

(Váci út)

H-CS : 8:00-16:00

P: 8:00-15:00

SZO: ZÁRVA

V: ZÁRVA

(Rákosi út)

1161 Budapest Rákosi út 82

06-1-4060-609

(Váci út)

4. kerület Székesdűlő sor 1 (külső Váci út 133)

 06-1/6179-224

© bb-ablak.hu | Impresszum |Továbbiak

X
Add to cart
0

Your Cart