CPL beltéri ajtók, a megrendelő igényei alapján, egyedi méretben, vízszintes vagy függőleges száliránnyal egyaránt rendelhetők.

Fontosnak tartjuk, hogy vásárlóinknak ne kelljen kompromisszumot kötniük olyan nyílászárókkal, amik csak részben felelnek meg az igényeknek. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ezek a beltéri ajtók rövid időn belül lecserélésre kerülnek, ugyanis az emberek közül sokan nincsenek megelégedve a termékekkel. Szolgáltatásunkkal végre elkerülhetők ezek a kellemetlenségek, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a CPL beltéri ajtókkal!

A CPL beltéri ajtók egyedi méreteivel a vevők elkerülhetik, hogy utólag kelljen átalakításokkal foglalkozni. Rengeteg időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt emészthetnek fel ezek a munkálatok. A CPL beltéri ajtóknál nincsenek kellemetlen meglepetések a beépítések során. Bármilyen elképzeléshez, mérethez tudunk igazodni, így nálunk valóban az igényeinek megfelelő nyílászárókhoz juthatnak hozzá a vásárlók. Legyen szó építkezésről, felújításról vagy egyszerű beltéri ajtó cseréről, bennünket bármilyen esetben felkereshet. A CPL beltéri ajtókat nem csupán az egyediségükért érdemes választani, hanem azért is, mert ezek a nyílászárók kiváló ár-érték arányt képviselnek. A vevők sokat spórolhatnak a megvásárlásuk során, ez pedig például egy lakásátalakításkor komoly anyagi előnyöket is jelenthet. A nyílászárók kínálatában új színekkel is találkozhat, nálunk nagy eséllyel megtalálja az otthonával harmonizáló, elvárásainak megfelelő árnyalatot. 

A CPL beltéri ajtókat minden szempontból megéri választani. Ismerkedjen meg a kínálattal, válassza ki az igényeinek megfelelő termékeket, majd rendelje meg őket! A nyílászárókat rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatás keretein belül biztosítjuk. Érdemes körbenézni nálunk, mert ablakokat és redőnyöket is vásárolhat tőlünk. Ha leadná a rendelését, vagy bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére. 

(Rákosi út)

H : 8:00-18:00

K-P: 8:00-16:00

SZO: 9:00-13:00

V: ZÁRVA

(Váci út)

H-CS : 8:00-16:00

P: 8:00-15:00

SZO: ZÁRVA

V: ZÁRVA

(Rákosi út)

1161 Budapest Rákosi út 82

06-1-4060-609

(Váci út)

4. kerület Székesdűlő sor 1 (külső Váci út 133)

 06-1/6179-224

© bb-ablak.hu | Impresszum |Továbbiak

X
Add to cart
0

Your Cart