beltéri ajtók

Egyik otthon sem olyan, mint a másik. Az egyik kicsit rumlis, a másikban mindenhol szőnyegek nyújtózkodnak, van, ahol a rusztikus stílus az uralkodó, máshol a tág terek és a kevés bútor dominál. Egy valami azért biztosan közös minden lakásban és házban. Az ajtók mindenhol ott vannak és használják őket. Beltéri ajtókat kisebb-nagyobb mennyiségben szintén mindenhol találunk. Vannak, akik inkább a nyitottabb, egymásba érő tereket kedvelik, de az olyan helyiségek, mint a fürdőszoba vagy a hálószoba, gyerekszoba itt is beltéri ajtókkal tudják beteljesíteni a funkciójukat a legjobban.

A beltéri ajtókkal megteremthetőek a privát terek, elszeparálhatóak a szobák és a terek egymástól. Ezek a nyílászárók nem csak az elkülönítésre alkalmasak, de arra is, hogy a használatukkal nyugodtabb, zavartalanabb környezetet teremtsünk, kizárjuk a zajokat. Ehhez természetesen olyan beltéri ajtóra van szükség, ami minden tekintetben eleget tesz a minőségi elvárásoknak és a személyes igényeknek egyaránt.

Milyen szempontokat kell tehát szem előtt tartani, amikor az ember beltéri ajtók között válogat? Többféle típus létezik beltéri ajtókból, ennek megfelelően nem csak a külső alapján választhatunk, az egyéb adottságok is sokat számítanak. Fontos, hogy mennyire strapabíró, kopásálló, karcálló, mennyire tud ellenállni a mechanikai hatásoknak, képes-e megfelelően kizárni a zajokat. A beltéri ajtók lehetnek fa vagy műanyag ajtók, készülhetnek festett vagy akár üveges kivitelben is. A kiválasztásukat az is meghatározza, hogy mennyire szánunk nekik hangsúlyos szerepet a szobában. A padlók, bútorok, színek és a stílus összhangba kell kerüljön az ajtókkal is.

Amennyiben beltéri ajtók érdeklik, és csakis színvonalas nyílászárókat vásárolna szívesen keressen minket bizalommal! Kínálatunkban több típusú beltéri ajtó is képviselteti magát, ám kizárólag igényes, stílusos, megbízható, ár-érték arányban kiváló nyílászárókat forgalmazunk. Ha érdeklik a részletek, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!

Vélemény, hozzászólás?

(Rákosi út)

H : 8:00-18:00

K-P: 8:00-16:00

SZO: 9:00-13:00

V: ZÁRVA

(Váci út)

H-CS : 8:00-16:00

P: 8:00-15:00

SZO: ZÁRVA

V: ZÁRVA

(Rákosi út)

1161 Budapest Rákosi út 82

06-1-4060-609

(Váci út)

4. kerület Székesdűlő sor 1 (külső Váci út 133)

 06-1/6179-224

© bb-ablak.hu | Impresszum |Továbbiak

X
Add to cart
0

Your Cart