Beltéri ajtók

Beltéri ajtók, széles, gazdag kínálat, igényes kivitelben, kedvező áron, segítünk, hogy a beépítés is könnyű, zökkenőmentes legyen!

Ha a beltéri ajtók beépítéséről van szó, egyesek kifejezetten aggódnak a végeredmény miatt. Attól tartanak, hogy nem lesz igényes, egyenletes a végeredmény, így a jövőben szükség lehet utólagos helyreállítási munkálatokra. Az igazság az, hogy egy kis odafigyeléssel nem jelenthet kihívást a beltéri ajtók beépítése. Most itt a lehetőség, hogy tájékozódjon ezzel kapcsolatban a legfontosabb tudnivalókról, így később már nem okozhat gondot a kivitelezés.

A beltéri ajtók telepítésekor az első lépés az, hogy a tok bekerüljön a falnyílásba, majd ékek és alátétek felhasználásával el kell végezni a beállítást. Ilyenkor folyamatosan figyelni kell a falsíkot és a tok elhelyezkedését, így megakadályozhatók az esztétikai hibák. Ha sikerült precízen beállítani az elemeket, ékkel rögzítse a beltéri ajtó tokját. Ezután következik a végleges rögzítés, amihez célszerű PU szerelő habot használni. Az alapanyag kulcsfontosságú szerepet tölt be a nyílászáró biztonságos fixálásában. Nem szabad a tok teljes rését kitölteni az anyaggal, mert emiatt deformálódhat az ajtó. Ha megkötött az anyag, folytassa a munkálatokat a ráma felhelyezésével, majd a zár és nyitáspróbával foglalkozzon! Amennyiben mindent rendben talál, és a pántokat is sikerült beállítani, az ajtólap pedig minden pozícióban megáll, nem mozdul el, bátran bele lehet vágni a kilincsek felszerelésébe.

A kínálatunkban elérhető beltéri ajtók a kor és a legmagasabb szakmai követelményeknek százszázalékban megfelelnek. Választékunk óriási, ahol mindenki megtalálhatja az elképzeléseknek megfelelő nyílászárót. Legyen szó építkezésről, felújításról vagy egyszerű nyílászáró cseréről, bármikor felkereshet minket. Áraink kedvezőek, így anyagi szempontból is megéri minket választani. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

(Rákosi út)

H : 8:00-18:00

K-P: 8:00-16:00

SZO: 9:00-13:00

V: ZÁRVA

(Váci út)

H-CS : 8:00-16:00

P: 8:00-15:00

SZO: ZÁRVA

V: ZÁRVA

(Rákosi út)

1161 Budapest Rákosi út 82

06-1-4060-609

(Váci út)

4. kerület Székesdűlő sor 1 (külső Váci út 133)

 06-1/6179-224

© bb-ablak.hu | Impresszum |Továbbiak

X
Add to cart
0

Your Cart