cpl ajtók

Amikor valaki új ajtók után kutat, számtalan rövidítésbe és márkanévbe fog botlani a keresés során, ilyen például: a CPL ajtó is. Ha ezelőtt még nem is találkozott ezzel a kifejezéssel, nagyon valószínű, hogy igen sokszor használt már CPL ajtót ezelőtt, mert időtállósága és megbízhatósága miatt roppant elterjedt. A CPL ajtó a “continuous pressed laminate” rövidítése, azaz magyarul: folyamatos nyomás alatt laminált. Ez nagyjából annyit tesz, hogy folyamatos hő és nyomás alatt összetapasztott rétegekből épül fel és részben ennek köszönheti időtállóságát, a nedvességre is jól reagál, így jó választás párás helyekre is.

Hazánkban nem minden esetben készülnek a falnyílások szabványméretben, akár egy házon belül is eltérőek lehetnek, ezzel a dekorfóliás ajtók ki is estek a válaszható opciók közül, mert mindegyik kizárólag szabványméretben készül. Ezzel szemben a CPL ajtók maximálisan testreszabhatóak, a kívánt falnyílás méretében készülnek el. Mintázatukat illetően is számos különbség van, a hagyományos díszfóliás öt-nyolc színben készül, ami lássuk be jelentősen lekorlátozza a lehetőségeket. A CPL ajtóknál ez a színmennyiség nem csak, hogy több, mint a duplája, de olyan részletek meghatározását is lehetővé teszi, mint a famintázat száliránya. Mindezeken felül egy extra fedőréteg is kerül rá, amitől sokkal kopásállóbbá, kis mértékben karcmentesebbé és még könnyebben kezelhetővé válik a felület. Gondoljunk csak azokra a mechanikai hatásokra, amik a beltéri ajtókat érik és talán észre sem vesszük őket! Mint amikor porszívózás közben nekiütődik a porszívócső, vagy egy türelmetlen háziállat kér bebocsájtást a szobába.

Ha Önnek is új ajtókra van szüksége egy építkezés vagy felújítás során, ne kössön kompromisszumokat, válassza a CPL ajtókat! Keressen minket bizalommal, válassza ki az Önnek tetsző színvilágot és szálirányt, mi pedig elkészítjük Önnek a tökéletes új ajtóit! Kérdései vannak a vásárlás előtt? Vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon közzétett elérhetőségeinken!

(Rákosi út)

H : 8:00-18:00

K-P: 8:00-16:00

SZO: 9:00-13:00

V: ZÁRVA

(Váci út)

H-CS : 8:00-16:00

P: 8:00-15:00

SZO: ZÁRVA

V: ZÁRVA

(Rákosi út)

1161 Budapest Rákosi út 82

06-1-4060-609

(Váci út)

4. kerület Székesdűlő sor 1 (külső Váci út 133)

 06-1/6179-224

© bb-ablak.hu | Impresszum |Továbbiak

X
Add to cart
0

Your Cart