beltéri CPL ajtók

CPL ajtóval bátran tervezhet hosszú távra, kedvező tulajdonságainak köszönhetően. Rendelje meg az Önnek tetsző nyílászárókat cégünktől!

A beltéri ajtók kiválasztásakor sokaknak fontos, hogy a nyílászárók ellenálljanak az intenzív igénybevételnek. Egyes ingatlanokban szinte nincs megállás, a család rendszeresen fogad vendégeket, ráadásul a gyerekek is próbára tehetik az ajtókat, ezért fontos, hogy a nyílászárók mindezt jól tűrjék, és hosszan megőrizzék hibátlan kinézetüket. Nagyon kellemetlen, ha rövid időn belül le kell cserélni a nemrég vásárolt ajtókat. Egyrészt pluszt kiadást jelent, másrészt hosszadalmas és bonyolult lehet az új nyílászárók beszerzése. Amennyiben Ön is szeretné elsőre megtalálni az időtálló ajtót, ismerkedjen meg a CPL típusokkal!

beltéri CPL ajtóktól az embereknek nem kell egyhamar megválniuk. Ezek a nyílászárók jól alkalmazkodnak az aktív életvitelű családokhoz, emberekhez, az intenzív igénybevétel évekkel később sem látszik meg rajtuk. A CPL ajtó kemény felülettel rendelkezik, amin nem jelentkezhetnek kopások, karcok. Mivel a nyílászáró sokáig szép marad, az emberek hosszú távon élvezhetik az igényes környezetet. Nincs szükség utólagos festésre, karbantartásra, a beltéri CPL ajtókkal sokkal kényelmesebbek a mindennapok. Elfelejtheti az új nyílászáró beszerzésével kapcsolatos kiadásokat, bonyodalmakat, hiszen a CPL ajtók mellett erre biztosan nem lesz szükség. Garantáljuk, hogy elégedett lesz a termékek minőségével, tulajdonságaival.

beltéri CPL ajtók maximálisan megfelelnek az igényeinek, tapasztalja meg Ön is a nyílászárók előnyeit, és válasszon termékkínálatunkból! Ízléses, látványos megoldásokkal várjuk a vevőket. Legyen szó építkezésről, felújításról, bármikor megéri felkeresni bennünket. A kedvező árakról sem feledkezünk meg. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, termékeinkről. Ha ajánlatot kérne, vagy kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

(Rákosi út)

H : 8:00-18:00

K-P: 8:00-16:00

SZO: 9:00-13:00

V: ZÁRVA

(Váci út)

H-CS : 8:00-16:00

P: 8:00-15:00

SZO: ZÁRVA

V: ZÁRVA

(Rákosi út)

1161 Budapest Rákosi út 82

06-1-4060-609

(Váci út)

4. kerület Székesdűlő sor 1 (külső Váci út 133)

 06-1/6179-224

© bb-ablak.hu | Impresszum |Továbbiak

X
Add to cart
0

Your Cart