CPL beltéri ajtók

Tény, hogy a fából készült beltéri ajtók igazán lenyűgözőek, azonban ahhoz, hogy a nyílászárók hosszú éveken át megőrizzék hibátlan kinézetüket, bizonyos időközönként muszáj foglalkozni a karbantartásukkal. Erre nem mindenkinek van kellő kapacitása, ezért egyeseknek ajtócserekor el kell gondolkozniuk más megoldáson. Amennyiben Önnek sincs ideje az anyagok lekezelésével foglalkoznia, ugyanakkor nem szeretne lemondani a fa igényes látványáról, ajánljuk figyelmébe új CPL beltéri ajtóinkat!

CPL beltéri ajtókkal nincs akadálya annak, hogy élvezhesse otthonában a fa kellemes, harmonikus látványát, ugyanis ezeket a nyílászárókat fa mintázattal is kérheti. A faerezetes fóliás beltéri ajtók teljesen olyan hatásúak, mintha igazi fából lennének, a különbség annyi, hogy a nyílászárók egyáltalán nem igénylik a karbantartást. Betelepítésük után semmi dolga nincs az ajtókkal, ezzel pedig jelentős időt és energiát spórolhat meg. A fóliás beltéri ajtóknál nincs szükség kezelő anyagokra, utólagos festésre, a termékek hosszú éveken át megőrzik hibátlan állapotukat. A CPL beltéri ajtók nagyon sokféle árnyalatban érhetők el, és most érkeztek új színek is a választékba. Az újdonságok között főszerepet kap a tölgy több árnyalata is, érdemes körbenéznie nálunk, mert biztosan megtalálja az ideális nyílászárót otthonába. A fóliás beltéri ajtókat az áruk miatt is érdemes választani. A fából készült nyílászárókért gyakran igencsak mélyre kell nyúlni a pénztárcába, ezzel szemben a CPL beltéri ajtóknál jelentős összegeket lehet megspórolni vásárláskor.

CPL beltéri ajtókkal minden szempontból jól járhat. Ismerkedjen meg választékunkkal, és rendelje meg az Önnek tetsző árnyalatban vagy új színeinkben nyílászáróit! Legyen szó felújításról, építkezésről, vagy csak egyszerű beltéri ajtó cseréről, nálunk mindig megtalálhatja azt, amit keres. Ha szeretne ajánlatot kérni, vagy bővebb információkra lenne szüksége termékeinkről, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

(Rákosi út)

H : 8:00-18:00

K-P: 8:00-16:00

SZO: 9:00-13:00

V: ZÁRVA

(Váci út)

H-CS : 8:00-16:00

P: 8:00-15:00

SZO: ZÁRVA

V: ZÁRVA

(Rákosi út)

1161 Budapest Rákosi út 82

06-1-4060-609

(Váci út)

4. kerület Székesdűlő sor 1 (külső Váci út 133)

 06-1/6179-224

Adatvédelmi tájékoztató

© bb-ablak.hu | Impresszum |Továbbiak

X
Add to cart
0

Your Cart