erkélyajtó

Sok ingatlanban találhatók olyan erkélyajtók, amik főleg a koruk miatt nehezen kezelhetők, ez pedig nap, mint nap bosszúságot okoz a használók számára. Egyesek megpróbálnak olyan megoldásokat találni, amikkel orvosolhatják ezt a problémát, de ezek gyakran csak rövid ideg segítenek könnyíteni a helyzeten. Mivel az elöregedett nyílászárók baleseteket is okozhatnak, érdemes mihamarabb lecserélni őket. Manapság több termék közül is lehet válogatni ezzel kapcsolatban, azonban sok vásárló a legjobb és legmodernebb nyílászárókat részesíti előnyben. Ha Ön is ezt a tábort erősíti, de még nem találta meg az igényeknek megfelelő terméket, ajánljuk figyelmébe termékünket!

Az általunk kínált erkélyajtók százszázalékban megfelelnek a felmerülő igényeinek. A Schüco S150 új típusú toló erkélyajtó a CT 70 AS profilrendszerünkre épül, ami ablak,- erkély- , terasz- vagy télikert ajtóként is funkcionálhat otthonában. A rendszer főleg a kiváló termikus tulajdonságaival, nagy elemméreteivel és könnyű kezelhetőségével tűnik ki a választékból. Toló erkélyajtóink tokja az emelő-toló típusokkal ellentétben hegesztett és nem süllyeszthető be. Új építésű és felújított épületeknél egyaránt alkalmazhatók, köszönhetően a tok beépítési mélységének. A profil és vasalat tulajdonságaik megengedik, hogy eltolható ablak is készüljön, akár1000x1000mm méretben, ez pedig óriási előnyt jelent. Ezekkel a korszerű erkélyajtókkal a terek is világosabbak lesznek, amiről a keskeny látható szélességgel rendelkező nagy ajtóelemek gondoskodnak. A maximális stabilitást és az időtállóságot a szárnykeretben levő optimális erősítőprofilok biztosítják. A 70 mm mélységű szárnyprofilok pedig a 40 mm-es üvegvastagságig teszik lehetővé a hőszigetelő üvegezés befogadását. Az általunk kínált ajtók nagyon megbízhatók, használatuk biztonságos, garantáljuk, hogy nem fog csalódni bennük.

Tapasztalja meg Ön is az új típusú toló erkélyajtók előnyeit, rendelje meg kínálatunkból a modern nyílászárót! Ha bővebb információkra lenne szüksége termékünkről, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

(Rákosi út)

H : 8:00-18:00

K-P: 8:00-16:00

SZO: 9:00-13:00

V: ZÁRVA

(Váci út)

H-CS : 8:00-16:00

P: 8:00-15:00

SZO: ZÁRVA

V: ZÁRVA

(Rákosi út)

1161 Budapest Rákosi út 82

06-1-4060-609

(Váci út)

4. kerület Székesdűlő sor 1 (külső Váci út 133)

 06-1/6179-224

© bb-ablak.hu | Impresszum |Továbbiak

X
Add to cart
0

Your Cart