lakásfelújítási támogatás

Lakásfelújítási támogatás 2021-ben, válasszon bennünket az ablakcseréhez, modern, megbízható nyílászáróinkkal csak jól járhat!

Nagyon sok ingatlan esetében régóta szükség volna nyílászáró cserére, ugyanis a jelenlegi ajtók, ablakok már nem képesek betölteni rendeltetésszerű szerepüket. Egyes esetekben anyagi okokból tolódnak későbbre a munkálatok, idén viszont már nem érdemes tovább halasztani a cserét. A kormányzat által bejelentett lakásfelújítási támogatás óriási pénzügyi előnyöket tartogat: sokan végre úgy vásárolhatnak és építtethetnek be új ajtókat, ablakokat, hogy ez egy cseppet sem terhelheti meg a családi kasszát.

A lakásfelújítási támogatás keretein belül az állam a munkálatok költségeinek a felét, maximum hárommillió forintig átvállalja. Ha az ember megfelel a kritériumoknak, például annak, hogy legalább egy gyermeket nevel, bátran igénybe veheti az anyagi segítséget. A lakásfelújítási támogatással sokkal egyszerűbb lesz az ingatlantulajdonosok helyzete. Külső és belső nyílászárók cseréjéhez egyaránt hozzájárulhat az állam, a megszabott értékhatárig. A belső párkányok, küszöbök cseréjére, felújítására is lehet költeni. A támogatással nagy mértékben csökkenthetők a kiadások az ingatlanok korszerűsítése során.

lakásfelújítási támogatással kiváló minőségű nyílászárókat szerezhet be tőlünk. Az ajtók, ablakok a kor és a legmagasabb szakmai követelményeknek százszázalékban megfelelnek, esztétikailag és szerkezetileg egyaránt kifogástalanok. Óriási a választékunk, nálunk mindenki megtalálja az elképzeléseknek megfelelő nyílászárókat. Ajtóink, ablakaink hozzájárulnak a komfortérzet növeléséhez, hosszú éveken át kiszolgálják az ingatlantulajdonosokat.

lakásfelújítási támogatásnak köszönhetően nem kell tovább kompromisszumot kötni az elöregedett nyílászárókkal. Weboldalunkon bővebben tájékozódhat termékeinkről, és még árajánlatot is kérhet. Ha kérdései lennének, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

(Rákosi út)

H : 8:00-18:00

K-P: 8:00-16:00

SZO: 9:00-13:00

V: ZÁRVA

(Váci út)

H-CS : 8:00-16:00

P: 8:00-15:00

SZO: ZÁRVA

V: ZÁRVA

(Rákosi út)

1161 Budapest Rákosi út 82

06-1-4060-609

(Váci út)

4. kerület Székesdűlő sor 1 (külső Váci út 133)

 06-1/6179-224

© bb-ablak.hu | Impresszum |Továbbiak

X
Add to cart
0

Your Cart