bejárati ajtó

bejárati ajtó kulcsfontosságú szerepet tölt be a kellemes hőmérséklet biztosításában. Legyen körültekintő nyílászáró vásárláskor!

Ha új bejárati ajtó vásárlásról van szó, sokan elsősorban azzal foglalkoznak, hogy a beépíteni kívánt nyílászáró hozzájáruljon a biztonsághoz, és esetleg a hangszigetelésről is gondoskodjon. Sajnos az esetek nagy részében nem igazán kerül szóba az adott bejárati ajtó hőszigetelő képessége. Nem ritka, hogy az emberek csak jóval később, már a beépítés után szembesülnek azzal, hogy ugyan a nyílászáró tökéletesen védi az otthonukat, viszont a hőszigeteléssel kapcsolatban vannak némi hiányosságok. Egyesek megpróbálják utólag orvosolni a problémát, azonban nem igazán vezet eredményre, ráadásul még esztétikai szempontból is rontják az összképet a rések kitömködéséhez felhasznált anyagok. Célszerű már rögtön a bejárati ajtó kiválasztásakor foglalkozni a nyílászáró hőszigetelő képességével, így a vevőket nem érhetik kellemetlen meglepetések, évekkel később sem!

A megfelelő hőszigeteléssel rendelkező bejárati ajtóval mindig kellemes hőmérsékletet biztosíthatnak az emberek,akik nem érezhetik úgy, hogy feleslegesen fűtik az ingatlanjukat. A hideg egy percig sem okozhat problémát, hiszen az otthon maximális védelmet élvezhet a fagypont körüli hőmérséklettel szemben. Ezek a nyílászárók hosszú távon nem csupán az élhető ingatlanról gondoskodnak, hanem arról is, hogy az ott élők csökkenthessék a kiadásaikat. Rengeteg időt, energiát megtakaríthat a hőszigetelt bejárati ajtóval, hiszen nem kell utólag foglalkozni a szigetelés kivitelezésével, nyílászáró feljavításával.

Legyen körültekintő a bejárati ajtó cserekor, mert egy jó hőszigetelő képességgel rendelkező nyílászáróval nem érhetik kellemetlen meglepetések a beépítés után! Szerezze be kínálatunkból az ideális bejárati ajtót, és biztosítsa a kellemes hőmérsékletet az otthonában! Termékeink esetében nem lehet hiányérzete a szigeteléssel kapcsolatban. Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

(Rákosi út)

H : 8:00-18:00

K-P: 8:00-16:00

SZO: 9:00-13:00

V: ZÁRVA

(Váci út)

H-CS : 8:00-16:00

P: 8:00-15:00

SZO: ZÁRVA

V: ZÁRVA

(Rákosi út)

1161 Budapest Rákosi út 82

06-1-4060-609

(Váci út)

4. kerület Székesdűlő sor 1 (külső Váci út 133)

 06-1/6179-224

© bb-ablak.hu | Impresszum |Továbbiak

X
Add to cart
0

Your Cart