Emelő – toló erkélyajtó

Kategória:

Leírás

LivingSlide Emelő-toló műanyag erkélyajtó

Műszaki tartalma:

Gazdaságos és modern kialakítás a Schüco LivIng rendszerekhez kifejlesztve.

Az új Schüco LivIngSlide emelő-toló ajtórendszer megfelel a legmagasabb követelményeknek a kényelem és a tervezés szempontjából. A tok beépítési mélységének köszönhetően, mind újépítésű, mind pedig felújított épületeknél is alkalmazható.

A rendszer, a DIN EN 18040 szabvány szerint akadálymentes, hőhídmentes küszöb megoldással rendelkezik, továbbá Soft-Close, Soft-Handle és Soft-Lift funkciók fokozzák a használati kényelmet.

A 82 mm mélységű szárnyprofilok lehetővé teszik a hőszigetelő üvegezés befogadását 52 mm üvegvastagságig. Háromrétegű üvegezéssel (Ug=0,6 W/m2K) a teljes szerkezetre vonatkoztatott Uw-érték akár 0,8 W/m2K is lehet. A tokprofil beépítési mélysége 194 mm. A tolószerkezet maximális mérete fehér profilok esetében 6500 mm x 2600 mm, míg színes profilok esetén 4500 mm x 2300 mm.

Gyors és egyszerű gyárthatóság mellett, minden standard konstrukció és nyitási típus megvalósítható. További tervezési szabadságot biztosítanak a faerezetes és standard fóliázási lehetőségek, a Schüco Automotive Finish, amely fémes hatást kölcsönöz a műanyag profiloknak és a Schüco TopAlu, amely külső alumínium borítással látja el azokat.

Feláras tétel:

  • Smart Close – intelligens zárás, automatikus szárnyfékezés és behúzás záráskor a toktól kb 15cm-től

LivingSlide Emelő-toló műanyag erkélyajtó