Nyíló erkélyajtó

Kategória:

Leírás

DÖNTSÖN A JÖVŐ ABLAKAI MELLETT

Engedje, hogy a fény átjárja otthonát!Berg System Erkélyajtók

Az ablakok nemcsak a homlokzat kialakításában játszanak szerepet, hanem mindenekelőtt a belső helyiségek atmoszféráját is meghatározzák. Biztosítják a kilátást a külvilág felé – ideális esetben, mint egy jól megválasztott képkeret foglalja magába a kilátást. Egyúttal itt a kevesebb többet is jelent: minél kevesebb a keret, annál több nappali fény áramlik akadálytalanul még a helyiségbe. Látják, érdemes a legmegfelelőbb ablakkeret kiválasztásakor erre is gondolni. Mert végül is, az ablak minősége jelentős mértékben befolyásolja az Ön ingatlanának értékét is.

A BERG CT 70, Comfort 82, Trend 82 és a SI 82+ energiatakarékos ablakok számos verzióban és az Ön kívánságának megfelelő kialakításban kaphatók. Méretre szabottan és az Ön személyes igényeinek eleget téve. Számos színárnyalat és fautánzatú fólia áll rendelkezésre az egyéni kialakítás során. Az ablakok és ajtók különböző szélességű és látványú osztásával széles tervezési szabadságot élvezhetnek.

• Energiatakarékosság
A SCHÜCO cég, amely a nemzetközi nyílászáró és függönyfal piac egyik vezető szereplője, egy innovatív profiltechnológiával új mércét állít fel: az újszerű műanyag-alumínium technológia alapján sikerült a legmagasabb hőszigetelési értékkel bíró, meggyőzően filigrán ablakszerkezetet kifejleszteni. A BERG CT 70, Comfort 82, Trend 82 és a SI 82+ energiatakarékos ablakok kitűnő hő- és hangszigetelő képessége és a hozzátartozó hasonló jó üvege révén Ön harmóniában élhet a környezetével. Egyúttal jelentős energiamegtakarítást érhet el.

• Biztonság
A korszerű, elegáns megjelenés mellett a BERG CT 70, Comfort 82, Trend 82 és a SI 82+ energiatakarékos ablakok nagyfokú biztonságot és az Ön privát életterének megbízható védelmét nyújtják. A legmodernebb technika révén a tolvajok és a betörők élete megnehezül, míg az Ön otthona egyre biztonságosabbá válik.

• Lakókomfort
Az ablakok jelentik az Ön házának összetéveszthetetlen arculatát és óvják a bennlakókat a zajtól, hidegtől és nedvességtől. A BERG CT 70, Comfort 82, Trend 82 és a SI 82+ energiatakarékos ablakok rendkívüli komfortérzetet biztosítanak az Ön számára, a fény és a friss levegő éppen úgy élvezhető, mint a külvilággal való kapcsolat.

• Kiegészítők
A BERG CT 70, Comfort 82, Trend 82 és a SI 82+ energiatakarékos ablakok megfelelő tartozékai révén számos lehetőséget kínálnak Önnek, hogy ablakait az Ön igényeinek és szokásainak leginkább megfelelően alakíthassák ki.

Az alap 5 éves garancia +5 évvel meghosszabbítható (karbantartási szerződés esetén)