MDF beltéri ajtók

Beltéri ajtó vásárlás, minőségi, igényes termékek, kedvező ajánlatok, gazdag választék, segítünk, hogy egyszerű legyen a döntés!

beltéri ajtó kiválasztás, vásárlás sokaknak okozhat kihívást. Az esetek nagy részében azért nehéz döntést hozni a megfelelő nyílászáróval kapcsolatban, mert egyesek nem igazán tudják értelmezni például a CPL vagy MDF rövidítéseket. Nem ritka, hogy az ajtómérettel is gondok akadnak, ez pedig tovább nehezíti a beszerzés menetét. Mivel tisztában vagyunk a nehézségekkel, szeretnénk megfelelő segítséget nyújtani a vevőknek, így velünk a beltéri ajtó csere vagy beépítés sokkal gördülékenyebbé válhat.

A beltéri ajtók terén az első és legfontosabb, hogy tisztázzuk a CPL, MDF rövidítéseket. A CPL nyílászárók speciális eljárással készülnek, laminátum technológiával. Kellemes, természetes hatást keltenek, sokféle felületi kialakításban érhetők el. Időtálló megoldást kínálnak, ellenállnak a karcolásoknak, egyéb fizikai hatásoknak. Az MDF beltéri ajtók farostból készülnek, masszívak, strapabírók, ebből kifolyólag szintén tartósak. Az ajtó tok kiválasztás is problémás lehet a vásárlás szempontjából. Célszerű utólagosan állítható tok mellett dönteni, mert biztonságos és egyszerűen, rövid idő alatt telepíthető.

Az ajtó nyitásirányának meghatározása is bonyolult? Ne aggódjon, hiszen ezt is nagyon egyszerűen meg tudja oldani: amelyik oldalon találhatók a pántok, az lesz az ideális nyitásirány. Manapság már a szabványméretek miatt sem kell aggódni. A legtöbb cég már egyedi méretben is gyárt ajtókat, így könnyedén igazodhat a lakás adottságaihoz, és a falnyílás meghatározása is tulajdonképpen teljesen szabad.

A kilincsek, zárak kiválasztása egyéni igények szerint történik. Ha a modern megoldásokban gondolkodik, a rozettás típusokat ajánljuk, ha pedig a hagyományokhoz ragaszkodik, válassza a hosszúcímes kilincseket!

beltéri ajtó beépítéshez nálunk mindent megtalálhat egy helyen. Garantáljuk, hogy elégedett lesz a termékekkel. Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen minket a megadott elérhetőségeinken!

(Rákosi út)

H : 8:00-18:00

K-P: 8:00-16:00

SZO: 9:00-13:00

V: ZÁRVA

(Váci út)

H-CS : 8:00-16:00

P: 8:00-15:00

SZO: ZÁRVA

V: ZÁRVA

(Rákosi út)

1161 Budapest Rákosi út 82

06-1-4060-609

(Váci út)

4. kerület Székesdűlő sor 1 (külső Váci út 133)

 06-1/6179-224

© bb-ablak.hu | Impresszum |Továbbiak

X
Add to cart
0

Your Cart