ajtótervező

Beltéri ajtók, minőségi, ízléses kivitelben, óriási, változatos kínálat, megbízható termékek, találja meg nálunk a tökéletes nyílászárókat!

szobaajtók szerepe napjainkban igencsak átalakult. Már nem csupán a térelválasztásban és a helyiségek közti átjárásban segítenek, hanem dekorációs célokat is szolgálnak. Ebből kifolyólag nem lehet a véletlenre bízni a kinézetüket. Egy igényesen kialakított szobabelsőt nagyon könnyen el lehet rontani egy nem megfelelő árnyalatú nyílászáróval. Ilyen körülmények között az emberek nem igazán érzik jól magukat. Amennyiben Ön elkerülné ezeket a kellemetlen baleseteket, és szeretné a legjobbat kihozni az otthonából, legyen körültekintő és alapos a beltéri ajtók beszerzésekor!

Ahhoz, hogy a megvásárolni kívánt szobaajtók harmonizáljanak a térrel, és tökéletes összképet tudjanak létrehozni, bizonyos tényezőkre oda kell figyelni a kiválasztáskor. A falak és a padlóburkolat színhőmérséklete fontos szempontok vásárláskor. Sosem szabad ugyanolyan színű ajtót választani, mint a burkolat, mert ez esetben nyomasztó doboz hatást érhet el. Ilyen környezetből nagyon nehéz a maximumot kihozni, az embernek folyton hiányérzete lehet. Az igényes és látványos végeredmény érdekében célszerű a kontrasztos alternatívákra törekedni. Például nagyon jól mutat a sötétebb árnyalatú beltéri ajtó a világos burkolatokkal.

Cégünkkel roppant egyszerű és gyors az ideális nyílászárók kiválasztása. A honlapunkon megtalálható ajtótervezővel könnyedén kiválaszthatja, hogy melyek azok az árnyalatok, amik leginkább passzolnak az ingatlanba. Bemutató termünkben személyesen is megismerkedhet termékeinkkel, ez pedig szintén megkönnyítheti a beszerzés folyamatát.

Varázsoljon csodálatos környezetet otthonába, találja meg nálunk a megfelelő árnyalatú nyílászárót! Legyen szó építkezésről, felújításról vagy egyszerű szobaajtó cseréről, bennünket bármilyen esetben felkereshet. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

(Rákosi út)

H : 8:00-18:00

K-P: 8:00-16:00

SZO: 9:00-13:00

V: ZÁRVA

(Váci út)

H-CS : 8:00-16:00

P: 8:00-15:00

SZO: ZÁRVA

V: ZÁRVA

(Rákosi út)

1161 Budapest Rákosi út 82

06-1-4060-609

(Váci út)

4. kerület Székesdűlő sor 1 (külső Váci út 133)

 06-1/6179-224

© bb-ablak.hu | Impresszum |Továbbiak

X
Add to cart
0

Your Cart