beltéri ajtók

Beltéri ajtók, igényes, strapabíró kivitelben, gazdag, változatos kínálat, kedvező árak, ügyfélközpontú szolgáltatások, válasszon minket!

Vannak olyan beltéri ajtók, amiktől az emberek kénytelenek idő előtt megválni. Ez több szempontból is kellemetlen, hiszen egyrészt az új nyílászárók beszerzése plusz kiadással jár, másrészt a vásárlás jelentős időt, energiát felemészthet. Ahhoz, hogy el lehessen kerülni a költségeket, bizonyos időközönként muszáj foglalkozni a nyílászárók ápolásával, karbantartásával. Ezzel kapcsolatban többféle dologra is célszerű odafigyelni, így a beltéri ajtók hosszú távon képesek problémamentesen betölteni rendeltetésszerű szerepüket.

Az esetek nagy részében először a fém alkatrészeknél észlelnek problémát az érintettek a nyílászárók használatakor. Ha a felhasználók gondoskodnak az elemek olajozásáról, el lehet kerülni, hogy az alkatrészek szárazon működjenek, nyikorogjanak, ami pedig a kopási folyamatot tenné intenzívebbé. A beltéri ajtók tömítéseire különböző gumiápoló készítményekkel, glicerinnel tud vigyázni.

A beltéri ajtók tisztításánál, törlésénél kerülni kell a túlságosan nedves rongyokat, ugyanis a nagy mennyiségű víz hatalmas károkat tehet a nyílászárókban, főleg a fából készült típusokban. Így jóval hamarabb vetemedik meg az ajtó, ami miatt pedig használhatatlanná válik. A takarításhoz puha, száraz törlőt kell használni. Bútorviasszal teljesen újjá lehet varázsolni a nyílászárót.

Amennyiben az Ön beltéri ajtóinál már nem használ a karbantartás, és kénytelen a nyílászárókat lecserélni, ismerkedjen meg cégünk termékkínálatával! Gazdag választékunkban mindenki megtalálhatja az otthonához illő, igényeknek megfelelő ajtókat. A nyílászárók a kor követelményeinek maximálisan megfelelnek, garantáljuk, hogy elégedett lesz a termékekkel. A kedvező árakról sem feledkezünk meg, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a színvonalas ajtókért. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

(Rákosi út)

H : 8:00-18:00

K-P: 8:00-16:00

SZO: 9:00-13:00

V: ZÁRVA

(Váci út)

H-CS : 8:00-16:00

P: 8:00-15:00

SZO: ZÁRVA

V: ZÁRVA

(Rákosi út)

1161 Budapest Rákosi út 82

06-1-4060-609

(Váci út)

4. kerület Székesdűlő sor 1 (külső Váci út 133)

 06-1/6179-224

© bb-ablak.hu | Impresszum |Továbbiak

X
Add to cart
0

Your Cart