kék ajtó

A színek jelentős hatással vannak a lakótér hangulatára és funkcionalitására. A megfelelő szín kiválasztása a beltéri ajtó tokkal esetében nemcsak esztétikai, hanem pszichológiai szempontból is fontos. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan befolyásolják a különböző színek az otthon légkörét és funkcióját.

A színek hatása

Fehér ajtók

A fehér szín tisztaságot, frissességet és nyugalmat sugároz. Ideális választás kis terekbe, mivel optikailag növeli a helyiséget. A cpl beltéri ajtó fehér változata modern és elegáns megjelenést biztosít.

Kék ajtók

A kék szín nyugtató hatású, csökkenti a stresszt és elősegíti a koncentrációt. Ezért kiváló választás lehet hálószobákba vagy irodákba. A mdf beltéri ajtók kék árnyalatai különleges hangulatot teremtenek.

Sárga ajtók

A sárga vidámságot, energiát és melegséget áraszt. Ideális választás lehet a konyhába vagy a nappaliba, ahol fontos a barátságos, hívogató légkör.

Zöld ajtók

A zöld szín frissességet és természetességet hoz a térbe. Nyugtató hatása miatt jól illik pihenőhelyiségekhez, például a nappalihoz vagy a hálószobához.

Piros ajtók

A piros szín intenzitást és energiát sugároz. Bátor, dinamikus választás, amely jól működik az olyan helyiségekben, ahol aktivitás zajlik, például az étkezőben vagy a játékszobában.

A megfelelő szín kiválasztása

Amikor színt választunk a festett beltéri ajtók számára, fontos figyelembe venni a helyiség funkcióját és a kívánt hangulatot. Egy jól megválasztott szín nemcsak esztétikai élményt nyújt, hanem hozzájárul a lakók jó közérzetéhez is.

Összefoglalás

A beltéri ajtók színeinek megválasztása komoly hatással van az otthon hangulatára és funkciójára. A színek pszichológiájának megértése segíthet abban, hogy otthonunk harmonikus és funkcionális legyen. Legyen szó fehér tisztaságról, kék nyugalomról, sárga vidámságról, zöld frissességről vagy piros energiáról, a megfelelő szín kiválasztása kulcsfontosságú a tökéletes beltéri ajtók megteremtéséhez.

(Rákosi út)

H : 8:00-18:00

K-P: 8:00-16:00

SZO: 9:00-13:00

V: ZÁRVA

(Váci út)

H-CS : 8:00-16:00

P: 8:00-15:00

SZO: ZÁRVA

V: ZÁRVA

(Rákosi út)

1161 Budapest Rákosi út 82

06-1-4060-609

(Váci út)

4. kerület Székesdűlő sor 1 (külső Váci út 133)

 06-1/6179-224

Adatvédelmi tájékoztató

© bb-ablak.hu | Impresszum |Továbbiak

X
Add to cart
0

Your Cart