CPL ajtók

CPL ajtók gyártástechnológiájának köszönhetően az igényeinek megfelelő nyílászárót vásárolhatja meg. Tapasztalja meg az eljárás előnyeit!

beltéri ajtó vásárlásnak sokan eltérő igényekkel vágnak neki. Már a nyílászárók méreteivel kapcsolatban is gyakran lehet találkozni egyedi elvárásokkal. Egyeseknek komoly kihívást jelenthet megtalálni az igényekhez pontosan illő ajtókat, ugyanis több helyen csak előre legyártott, fix méretekkel rendelkező nyílászárók kaphatók. Amennyiben Ön is akadályokba ütközik a beltéri ajtók vásárlásakor, ajánljuk figyelmébe a CPL gyártástechnológiával készült nyílászárókat!

CPL ajtók egy csapásra megoldják a problémáit. Gyártástechnológiájuk lehetővé teszi, hogy a megrendelők egyedi igényei végre előtérbe kerüljenek. Ez esetben a nyílászárók szinte bármilyen méretben elkészíttethetők, nincsenek kellemetlen kompromisszumok, és az utólagos átalakításokat is elfelejtheti. A CPL ajtók gyártástechnológiája sokkal kényelmesebb, egyszerűbb és nem utolsó sorban költséghatékonyabb alternatívát kínál a nyílászárók vásárlásakor. Ha ezt az utat választja, nem csupán a méretekkel kapcsolatban lesz könnyebb dolga, hanem a kinézet terén is. A CPL nyílászárók mintázatának száliránya is tetszőlegesen kiválasztható. A gyártástechnológia sokkal rugalmasabb opciókat biztosít, a vevők végre olyan nyílászárókhoz juthatnak hozzá, amik minden szempontból megfelelnek az igényeknek. A CPL ajtók hosszú éveken át kiszolgálják az embereket, ugyanis magas kopásállósággal rendelkezik a felületük, tartósan megőrzik hibátlan kinézetüket.

Tapasztalja meg a CPL ajtók gyártástechnológiájának előnyeit, válassza a kényelmesebb, rugalmasabb opciót! Nézzen körbe a választékunkban, és vásároljon minőségi nyílászárókat kedvező áron! Legyen szó felújításról, építkezésről vagy egyszerű beltéri ajtó cseréről, bármilyen esetben kereshet bennünket. Ha kérdései lennének, vagy ajánlatot kérne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

(Rákosi út)

H : 8:00-18:00

K-P: 8:00-16:00

SZO: 9:00-13:00

V: ZÁRVA

(Váci út)

H-CS : 8:00-16:00

P: 8:00-15:00

SZO: ZÁRVA

V: ZÁRVA

(Rákosi út)

1161 Budapest Rákosi út 82

06-1-4060-609

(Váci út)

4. kerület Székesdűlő sor 1 (külső Váci út 133)

 06-1/6179-224

© bb-ablak.hu | Impresszum |Továbbiak

X
Add to cart
0

Your Cart