Otthonunkban óriási szerep jut a nyílászáróknak, ráadásul nem is csak az ablakokra, illetve a bejárati ajtóra kell itt gondolni, hanem a beltéri ajtók fontosságára is. A beltéri ajtók feladata elsősorban az különböző helyiségek elválasztása, de fontos az is, hogy megjelenésükkel illeszkedjenek a lakás stílusához. Nézzük, miért érdemes a CPL beltéri ajtókat választani!

A CPL beltéri ajtók legfőbb előnye, hogy teljes mértékben személyre szabhatóak, mind a méretet, mind pedig a megjelenést tekintve. Nem csak a megszokott szabványméretekben rendelhetőek, ezért tökéletes választásnak bizonyulnak a panelházak mellett egyedi kivitelezésű családi házakba is. Nagy előnyük a többi nyílászáróhoz képest, hogy egy plusz, igen ellenálló védőréteggel lettek bevonva, aminek köszönhetően sokkal hosszabb a várható élettartamuk. A CPL beltéri ajtók egy olyan védőréteggel rendelkeznek, ami strapabíróvá és kopásállóvá, valamint könnyen tisztíthatóvá tette őket. Így hosszú távon akár nagyobb összeget is spórolhatunk velük, hiszen kevésbé látszik rajtuk az idő múlása, nem kell őket egyhamar lecserélni vagy csiszolni, újrafesteni.

A CPL beltéri ajtók további előnye, hogy nagyon jól hő- és hangszigeteltek. Ezzel hozzájárulnak otthonunk kényelméhez, az egyes helyiségek pedig csendesebbé válnak. Ez kiemelten fontos lehet, ha a családon belül eltérő időbeosztásban élnek a tagok. A kiváló hangszigetelésnek köszönhetően a napközbeni pihenés sem válik lehetetlenné, míg a család többi tagja élheti a megszokott hétköznapokat.

A CPL beltéri ajtók igen változatos megjelenésűek lehetnek: rendelhetőek akár famintázattal, akár egyszínű változatban is. Gondozást nem igényelnek, tisztításuk egyszerű és gyors. Elég egy nedves törlőronggyal áttörölgetni őket, és máris olyanok, mint újkorukban!

Forduljon hozzánk bizalommal, és válassza Ön is a CPL beltéri ajtókat! Ha kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, megadott elérhetőségeink bármelyikén szívesen válaszolunk rá!

Vélemény, hozzászólás?

(Rákosi út)

H : 8:00-18:00

K-P: 8:00-16:00

SZO: 9:00-13:00

V: ZÁRVA

(Váci út)

H-CS : 8:00-16:00

P: 8:00-15:00

SZO: ZÁRVA

V: ZÁRVA

(Rákosi út)

1161 Budapest Rákosi út 82

06-1-4060-609

(Váci út)

4. kerület Székesdűlő sor 1 (külső Váci út 133)

 06-1/6179-224

© bb-ablak.hu | Impresszum |Továbbiak

X
Add to cart
0

Your Cart