prémium minőségű felületkezelés

Prémium minőségű felületkezelés: a festett MDF ajtók tulajdonságairól

Utókezelést nem igényelnek a festett MDF ajtók, amikkel csak jól járhat. Válassza az igazi minőséget, ismerkedjen meg a nyílászárókkal!

Manapság nagyon sokféle beltéri ajtó közül válogathatnak az érdeklődők. Egyeseknek fontos, hogy minél strapabíróbb megoldást találjanak, ami egyúttal nem igényli az utólagos karbantartást. A rohanó mindennapokban nem igazán tud mindenki azzal foglalkozni, hogy munka után még a nyílászáróik rendbetételére is időt fordítsanak. Amennyiben Ön is szeretne egyszerű, praktikus megoldást találni, ajánljuk figyelmébe a festett MDF ajtókat!

A festett MDF ajtók nagyon népszerűek, nem véletlenül. A prémium minőségű felületkezelésnek köszönhetően a vevők elfelejthetik az utókezelést, hosszú és fáradtságos karbantartási munkálatokat. A nyílászáró felülete karc és ütésálló tartós festéssel rendelkezik, sokáig képes megőrizni hibátlan kinézetét. Rengeteg időt, energiát megspórolhat azzal, hogy nem kell foglalkozni az utókezeléssel, a mindennapok így sokkal kényelmesebbé válhatnak.

A festett MDF ajtó típusai

beltéri MDF ajtók

A jó hír, hogy a festett MDF ajtók többféle típusban is elérhetők, senkinek sem kell kellemetlen kompromisszumokat kötnie, hiszen az érdeklődők megtalálhatják az ízlésüknek megfelelő, otthonukhoz illő verziót.

A beltéri MDF ajtó kialakítása szerint lehet nyíló falcos vagy falc nélküli, toló, lengő, egyszárnyú, kétszárnyú, oldal és felülvilágítós, akár egyedi méretben is. Beépítése szinte bárhova lehetséges. A vevők bátran szabadjára engedhetik a fantáziájukat, egy ingatlanon belül akár többféle típust is választhatnak. A végeredménynek kizárólag a fantázia és az igények szabhatnak határt. Bármelyik kialakítású nyílászárót is választja, biztos lehet abban, hogy hibátlan lesz az összkép. Otthona szép és igényes lesz, ahová igazi felüdülés lesz nap, mint nap hazatérni.

Lehetősége van újragondolni a régi nyílászáró helyét. Ha korábban hagyományos típusú ajtót használt, legyen bátran formabontó, és válasszon például kétszárnyú nyílászárót! A beltéri MDF ajtók minden szempontból kifogástalan minőséget képviselnek.

A festett MDF ajtók egyedisége

festett MDF beltéri ajtók

A festett MDF beltéri ajtók esztétikai tulajdonságaira sem lesz panasza. A nyílászárók a RAL színskála bármely színében, sokféle marási mintával, többféle üvegezési megoldással érhetők el. Minden egyes variáció nagyon ízléses és szép. A gyártásnál a pontosság, precizitás előtérbe kerül, a látvány így páratlan és lenyűgöző.

A festett MDF beltéri ajtók szinte végtelen változatban elérhetők. Ezek a nyílászárók valóban rugalmas, kedvező lehetőséget kínálnak az érdeklődők számára. Kényelmesebb is mellettük dönteni, hiszen így az ember elkerülheti, hogy több üzletet is fel kelljen kutatnia az elképzeléseknek megfelelő nyílászárókért.

Az MDF ajtókkal csak jól járhat, válassza Ön is a könnyebb, egyszerűbb megoldást, és jusson hozzá az elvárásainak megfelelő nyílászárókhoz, kompromisszumok nélkül! Honlapunkon bővebb információkat is találhat a beltéri ajtókról. A vonzó árakról sem feledkezünk meg, igazán kedvező ajánlatokkal várjuk az érdeklődőket. Ha kérdései lennének, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

 

(Rákosi út)

H : 8:00-18:00

K-P: 8:00-16:00

SZO: 9:00-13:00

V: ZÁRVA

(Váci út)

H-CS : 8:00-16:00

P: 8:00-15:00

SZO: ZÁRVA

V: ZÁRVA

(Rákosi út)

1161 Budapest Rákosi út 82

06-1-4060-609

(Váci út)

4. kerület Székesdűlő sor 1 (külső Váci út 133)

 06-1/6179-224

© bb-ablak.hu | Impresszum |Továbbiak

X
Add to cart
0

Your Cart