Manapság, ha valaki szeretné lecserélni beltéri ajtóit, különböző termékek közül válogathat. A vásárlók célja az, hogy olyan nyílászáróra tehessenek szert, ami hosszú éveken át kiszolgálja őket és esztétikumát tekintve teljes mértékben illeszkedik a helyiség színvilágához. Ha Ön még nem találta meg ezeknek a kritériumoknak megfelelően nyílászáróját, ismerkedjen meg a festett MDF beltéri ajtókkal!

A festett MDF beltéri ajtók minden olyan elvárásnak megfelelnek, amik felmerülnek a vevők részéről. Az MDF egy mesterséges anyag, amit megőrölt fa és műgyanta felhasználásával állítanak elő a gyártók. A végeredmény egy kemény, vetemedésmentes nyílászáró, amely nem deformálódik, nem tartalmaz nedvességet, görcsöket. Az MDF beltéri ajtók száraz eljárással készülnek, ezért mindkét oldaluk sima, felületkezelhető, festhető. Ez a kiváló alapanyag az egyik biztosíték az ajtók időtállóságára.

A festett MDF beltéri ajtók esztétikumában nem tehet kárt a rendszeres használat, a külső hatások és az idő múlása. A nyílászárók festése kétkomponensű festék felhasználásával, a RAL színskála valamennyi színében történhet, négy rétegben. Két réteg alapozás után két réteg fedőfestés kerül az ajtólapokra, így egy vékony, műanyagos bevonat keletkezik. Ez a felület lehetővé teszi, hogy az ajtó színe az idő múlásával ne sárguljon vagy fakuljon meg, így a festett MDF beltéri ajtók nem veszítenek esztétikai minőségükből. Később, a hagyományos nyílászárókkal szemben nem igényelnek utólagos festést, és tisztántartásuk is egyszerű, könnyen kivitelezhető. Kiváló választásnak bizonyulnak, ha hosszú távra keres gondozásmentes megoldást!

A festett MDF beltéri ajtók kiváló hang és hőszigetelő tulajdonságokkal is rendelkeznek!

Építkezik, felújít? Vagy egyszerűen csak új ajtókkal szeretné felszerelni lakását?  Jó helyen jár! A festett MDF beltéri ajtók tökéletesek lesznek otthonába! Ha a vásárlás előtt kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Vélemény, hozzászólás?

(Rákosi út)

H : 8:00-18:00

K-P: 8:00-16:00

SZO: 9:00-13:00

V: ZÁRVA

(Váci út)

H-CS : 8:00-16:00

P: 8:00-15:00

SZO: ZÁRVA

V: ZÁRVA

(Rákosi út)

1161 Budapest Rákosi út 82

06-1-4060-609

(Váci út)

4. kerület Székesdűlő sor 1 (külső Váci út 133)

 06-1/6179-224

Adatvédelmi tájékoztató

© bb-ablak.hu | Impresszum |Továbbiak

X
Add to cart
0

Your Cart